Mag een PEDO-ACTIVIST pleiten voor meer tolerantie? | DANNY OP STRAAT #2
14:27
748,453
NTR
Reddit
Nelson is een pedoactivist, die strijdt voor meer begrip en vrijheden voor kinderen. Na het verbod op de pedofielenvereniging Martijn is het volgens Nelson nagenoeg onmogelijk om open te zijn over pedofilie. Meer van Danny? Check www.npostart.nl/danny-ghosen/POMS_S_NTR_15968712?at_medium=display&at_campaign=npo_ghosen&at_channel=youtube&at_creation=brandedcontent&at_variant=organic&at_format=pedoactivist&at_general_placement=ntr
#DannyOpStraat #NPO2
Mogen mensen met deze gevoelens hier überhaupt nog over praten? Of pleiten voor meer tolerantie? Daarom wil Nelson een politieke partij oprichten om onder andere de leeftijd waarop een minderjarige vrijwillig seks mag hebben te verlagen. Hij zegt de wet tot die tijd absoluut niet te willen overtreden.
Danny Ghosen doet op journalistieke wijze verslag van problemen en spanningen in Nederland op plekken of bij groepen die doorgaans moeilijk toegankelijk zijn. Danny investeert in de betrokkenen, treedt mensen met een open vizier tegemoet en deinst niet terug als het bedreigend wordt. Zo weet hij bloot te leggen wat de problemen zijn en waar deze vandaan komen.
Meer van de NTR? Volg ons op:
NLsoft: nlsoft.info/auth/vYIUfdklMDqUnl5GLjXZhA.html?view_as=subscribe?sub_confirmation=1
NPO Start: www.npostart.nl/
Instagram: instagram.com/omroepntr/
Facebook: facebook.com/ntromroep/

Reacties
Volgende