MATTHIJS: DE WAARHEID - DE JENSEN SHOW #104
35:19
63,196
Jensen
Reddit
Bestel je Klimaatoptimist-items via jensen.nl/.
Er is corruptie van ongekend niveau gaande binnen de NPO met Matthijs van Nieuwkerk en Jeroen Pauw als grootste uitknijpers van de belastingbetaler. Jaïr slijmt bij Groenlinks en D66 en Eva Jinek bijna op de knieën.
GA NAAR JENSEN.NL EN SUPPORT HET ECHTE GELUID!
Abonneer je hier op het Jensen NLsoft kanaal:
bit.ly/2EQq7nm
De Jensen Show op Spotify: spoti.fi/2Hh69pw
De Jensen Show op iTunes: apple.co/2Hvo772

Reacties
 • Vivien Howe
  Vivien Howe

  I live in Ms and in most states (except Cali and NY) we have been paying about $2.00 p/g for gas. Ever since President Trump we have been able to enjoy low gas prices. I love him. thank goodness in our state NO WINDTURBINES to be seen...4 more years.

 • Conundrum Records
  Conundrum Records

  Feministu ckur alat bimancur topkur yadilar!

 • rene de bolster
  rene de bolster

  weet je wat zo grappig is aan linkse jonge mensen ? dat is dat wanneer ze jong zijn ze allemaal ideale denkbeelden hebben. liever in een hutje op de heide wonen,dan in een groot huis. en niet in een auto rijden.maar ik heb in mijn leven zo veel van dat soort mensen meegemaakt.en die mensen die wonen in een mooi huis .rijden auto. en dat hutje op de heide was een denkbeeld van vroeger....

 • Robby van den Broek
  Robby van den Broek

  De dames zijn allang gek en er is echt niets meer aan te doe!

 • Hans Stok / NIPPER Amsterdam NL
  Hans Stok / NIPPER Amsterdam NL

  @ 17:49 over de corrupte Matthijs van Nieuwkerk, Eva Jinek en Jeroen Pauw in collusie met de rukkende Frans Klein, de capo dei capi van de NPO en @ 28:28 nog meer over de linkse NPO. Dit alles volgens Jensen.

 • Patrick Rots
  Patrick Rots

  Nou....dat weer een half uur reclame maken voor zijn kledinglijn (wie daar in trapt en dat koopt?....lol, koop er zelf wat leuks voor). U spekt er alleen de heer Jensen (met al zijn andere bedrijven die hij beheert) mee.... heeft niets met klimaat te maken maar met de kassa van de Jensen en zijn "team". dat waren de eerste 10 minuten...daarna....net als altijd, 20 minuten USA shit....kan ons dat schelen, dat zien we tegen die tijd wel waarneer het echt interessant gaat worden. daarna de andere "sponsoren".......en natuurlijk weer zijn webshop... (kijk even op zijn site wat je ervoor MOET betalen, kleding lijn sponsor worden etc.) En u trapt er in..... zonde....kijk een beetje verder en je vind tig. kanalen die echt nieuws brengen zonder blah blah.....de eerste paar afleveringen waren wel aardig/goed zelfs...maar meneer Jensen is nu zelf zo links geworden als het maar kan met zijn boekhouders (schijn rechts) en dan vertellen dat de rijken, rijker worden en de armen, armer...daar doet hij zelf aardig zijn best voor. Zijn "ECHTE GELUID" is alleen zijn eigen portemonnee. En ik zou zeggen maak dit kanaal een All USA Channel. hier heeft een Nederlander niets aan. En nieuws brengen wat geen of allang geen nieuws meer is. Heet ook niet voor niets "SHOW". OK.... Dan Nu wel echt nieuws........ Het Covid-19 (corona) virus gaat hard, heel hard. Men verwachte dat het over 2 weken hard zou gaan maar dat is verschoven naar de aankomende 24 uur! Alle landen (regeringen, media, etc.) berichten erover met het laatste nieuws 24/7. Behalve…….. NEDERLAND. Deze doen tenminste echt hun best en nog gratis ook..... nlsoft.info/hd/video/qJpjfaRqkaqwiXo nlsoft.info/hd/video/k4hkq5ays7WvoJI nlsoft.info/hd/video/qJpjfaRqkaqwiXo Veel plezier daar met ECHT nieuws!

 • John Solo
  John Solo

  nlsoft.info/hd/video/YoKbp4uQ1rnNYW0 Leuk liedje voor bij het kampvuur of op de festivalcamping. G,Am, D. Have fun!

 • Akryloth
  Akryloth

  Ik geloof ook niet in God, nooit gedaan want het is irrationeel Jensen.

 • richard de mik
  richard de mik

  volgens mij Duitse vlag

 • B de Zwart
  B de Zwart

  Deze man moet nodig in therapie. O nee, dat zal vast te links zijn. Ik heb nog nooit zoveel onzin horen uitkramen.

 • jan youtubehater
  jan youtubehater

  t is wel wat dat elke dikke idioot een filmpje mag maken! Leuk voor zo'n vadsige onbenul, kan ie toch brallen terwijl niemand, zelfs rtl/sbs/veronica hem te beneden alle peil vindt en dan ook nog dat kapsel....blonderen robbie

 • Bert van Lelieveld
  Bert van Lelieveld

  Ga je mond spoelen

 • Api Vaping
  Api Vaping

  RTL, commerciële instelling en subsidie vangen.

 • RDW
  RDW

  Jezus Jensen....wat een gelul over die kijkcijfers van Jinek. En dat geld in de publieke omroep.... Ik zeg afschaffen die publieke omroep....dan kost het niks meer. Probleem opgelost! Kom nou eens met inhoudelijke punten en feiten man zonder dat overdreven toontje... Ga je vast meer mee bereiken!

 • lilwilj
  lilwilj

  NEXIT!!!!

 • dennis de groot
  dennis de groot

  Maarten van Rossum heeft wel gelijk. Hou het bij de feiten. Ook al heeft Trump wat goede dingen gedaan.

 • Erik Van Rijn
  Erik Van Rijn

  Hahaha, basht eerst 'meisjes', voelt zich dan aangesproken door een uitspraak van Van Rossem en throws a tantrum. Gotta love the irony.

 • Michel Boryoku
  Michel Boryoku

  Dat geluid was duidelijk niet het _echte_ geluid, lol. Maar ik heb ze gekker gezien. NLsoft eens "Trigglypuff" Kijk eens wat het *extreem gevaarlijke* Gamergate los bracht, bekijk de Twitter accounts van de mensen die nu de Marvel Strips maken of ALLE Westerse tekenfilms maken zoals She-Ra en Thundercats Roar _(Ze hebben iedereen eruit getrap en de activisten hebben het overgenomen, alles is anti-mannelijk en anti-vrouwelijkheid, anti-blank, etc)_

 • Maurice Visser
  Maurice Visser

  Zoals gewoonlijk de spijker weer recht op z'n kop 👍

 • lars bauman
  lars bauman

  Jensen kun je de volgende keer even van te voren waarschuwen als er mensen met van die rare geluiden in je show voorkomen. Mijn katten zaten gelijk in de vecht mode. En ze zijn al zo gestrest nu ze zo onder vuur liggen als alles moordende kut beesten. Laat ze die kut jagers maar eens aanpakken die alles wat los en vast zit maar neer knallen. Ik ken iemand met een IQ van een borrelnoot die zijn jachtvergunning heeft gehaald omdat hij bij Rijkswaterstaat werkt en die laat trots overal zijn foto,s zien van zijn doodgeschoten dieren. En zijn grote wens is om een neushoorn in Afrika neer te schieten en dat verteld hij trots op feestjes. Laat ze dat tuig maar eens aanpakken.

 • Dutch pride
  Dutch pride

  En Jensen had laatst een natte droom waarin hij de kijkcijfers van van Nieuwkerk had...

 • Gitaarman Ad
  Gitaarman Ad

  Ik kijk al jaren niet meer naar de Ned. Staatsomroep. Het is daar een grote corrupte bende van Radicaal-Links. Er komt ook nooit meer iets fatsoenlijks op. Alleen maar die drammerij van hun door alle programma's heen geweven. Als we niet uitkijken dan komt Sinterklaas straks ook nog met 'n roze mantel en mijter van 'n Intercity ELEKTRISCHE trein aan. Ik kan nog maar een ding verzinnen voor de Ned. Omroep. OPDOEKEN !!!

 • Jose van wersch
  Jose van wersch

  NEXIT...!!!!

 • Yvan D.M
  Yvan D.M

  Moreel niet ok omdat je fan bent van Trump? Nee, gewoon achterlijk als een banaan ben je dan....simpel

 • From mb Mars
  From mb Mars

  Houtkachels hebben niks met het klimaat te maken (CO2) , wel extreem kankerverwekkende uitstoot. Idioot dat 't nog mag. Niet huilen als de ziekte je overkomt. Dat 't kindje gezond mag blijven. Overigens is de bijdrage aan de CO2-uitstoot in NL ... ongeveer NUL.

 • Ton van Aarslo
  Ton van Aarslo

  Het zijn allemaal tokkies op die foto's. Is dat jouw publiek Robert?

 • langhard1
  langhard1

  OVERDUIDELIJK DAT ,,LINKS,, HUN IDEALEN VER BOVEN HET BELANG VAN DIE ,,VERVELENDE HOLLANDERS,, HEEFT GESTELD.

 • Anna Zandvliet
  Anna Zandvliet

  Wat ben.ik blij dat ik nooooooi tv kijk. Wat een energiebesparing. Ben nog blijer dat ik niet meer in nl woon. En ja, I m a big Trump fan.

 • Dias Boutajine
  Dias Boutajine

  Weetje waar veel Eva jinnekjes zijn hhhhhhh ooit waren er 4 in de doubletstraat denhaag 25 euro 20 minuten aandacht en spielerij

 • Dias Boutajine
  Dias Boutajine

  Beste jensen jammer dat je weg bent uit tv echt jammer

 • Dias Boutajine
  Dias Boutajine

  He Jensen dikke bolle bevertje FDA da is food and drugs autority en niet farmaceutische industrie dat is zoiets als keuringsdienst van waren ..je moet niet een parfum gebruiken die maar een klein beetje ruikt naar samenzwering theoreten want die hebben vaak een dikke reet en een smalle kop ...ja ja ik woon in hollanda ik verkering met jolanda en leven mit uitkering hhhhhhhhhh

 • Dias Boutajine
  Dias Boutajine

  Trump weet hoe je een goede deal moet sluiten hij weet hoe je economie moet voeden en en goed laten draaien

 • Jurrien de Jong
  Jurrien de Jong

  Extremer klimaat, en daardoor zwaardere stormen vernietigt de windmolens! Zware sneeuwval, en vuistgrote hagelstenen: dag duur zinloos zonnepaneel! Dus gewoon gas behouden, en kernenergie stimuleren!

 • Three Sons
  Three Sons

  Wat een super kneus is dat die Jair

 • sjoekiloeki
  sjoekiloeki

  Stelletje randdebielen daar aan het begin, eentje begint gewoon te blaffen als een hond... en zulke lui verwachten dat ze au sérieux moeten worden genomen? GTFOH!

 • Jacqueline van der Kooij
  Jacqueline van der Kooij

  Paul de Leeuw begpn er mee toch?

 • Three Sons
  Three Sons

  Maarten van Rossem. Dat oude lijk moet je niet serieus nemen.

 • Ginger Beer
  Ginger Beer

  Je doet nou net of alleen linkse TV-producenten geld verdienen aan de publieke omroep. Dat is gelul. Irene van den Brekel is van huis uit een echte VVD-meid, compleet met collegeshawl en altijd schor van de hockeyfeestjes. Die meid kon doorhalen... niet te zuinig! Haar pa was de voorganger van Van de Hoogenband Sr. op chirurgie in het St. Anna... hij heeft mijn kop nog gehecht toen ik een kleuter was. Ik vind het normaal dat (ook een publieke) omproep een goede prijs betaalt voor een goed programma. Ik zie wel graag kwaliteit voor mijn belastingcenten en ik ken wat dat betreft geen afgunst jegens Irene, Jeroen of Matthijs. Ik zie mezelf ook niet als alleen maar rechts of alleen maar links, dat hangt helemaal af van het onderwerp. Van sommige dingen wil ik dat ze blijven zoals ze zijn en dat is op zichzelf een behoudend rechts standpunt en andere dingen moeten wat mij betreft nodig op de schop, wat op zichzelf een revolutionair links standpunt is. Het was Thorbecke zelf die in de linkerbankjes begon. Die was TOEN links, maar dat kon je van latere liberale leiders zoals Wiegel en Bolkestein zeker niet zeggen. En ik denk ook dat jij op een aantal punten links (revolutionair en rebels) bent, maar dat komt je nou gewoon effe niet zo goed uit om naar buiten uit te dragen. Jij moet het van polarisatie hebben... anders kun je onmogelijk "het verschil" maken. Elk muntje heeft altijd twee zijden, Robert... en het kan ook nog op zijn kant staan. Ik geloof in de zorgvuldigheid van de nuance... maar daarom ben ik ook de wetenschap in gegaan. Maar jaknikken onder een of andere politiek gemotiveerde hoogleraar zie ik ook niet zitten. Veel universiteiten zijn gewoon voliëres vol papegaaien... zo zou ik geen wetenschap willen bedrijven. Daarvoor ben ik teveel vrijdenker.

 • Ginger Beer
  Ginger Beer

  Het woord (massa-) hysterie is afgeleid van het woord 'hyster' dat 'baarmoeder' betekent. Die moet je dus kennelijk een hebben om hysterisch te kunnen zijn.

 • Ginger Beer
  Ginger Beer

  2:13-2:25 Dit doet mij sterk denken aan "Lassie" in Porky's Pikante Pretpark. nlsoft.info/hd/video/eZyrpGlrmLmSfHo

 • mar jamen
  mar jamen

  Jensen wat een gek. Een onafhankelijk geluid🤣🤣🚮

 • Peter G. Kronenburg
  Peter G. Kronenburg

  NLsoft is een toevluchtsoord voor mislukte presentatoren. Wat een slechte presentatie van (sommige) goede standpunten.

 • Anneke Bleeker
  Anneke Bleeker

  Je ziet ze liegen! Te bizar, grote indoctrinatie. Er moeten meer mensen wakker worden! En niet alleen begrijpen en verder zwijgen met de gedachte... Hoe zal mijn familie of mijn buren/vrienden over mij denken? Hoe meer personen delen wat er echt gaande is des te sneller zal dit over heel het land, de wereld zichtbaar zijn. Delen maar weer!

 • Loes Swaen
  Loes Swaen

  zou het ook kunnen door de vaccinatie wat die meiden krijgen...want er zit veel troep in en wie weet dat ze daarop reageren ............

 • SuperMMCK
  SuperMMCK

  Duidelijk acuut geval van Lycanthropie. Onmiddelijk behandelen tegen rabiës xD

 • Saint Pierre
  Saint Pierre

  Ja mislukte droplul zo groot als Matthijs van Nieuwkerk zal jij nooit worden. Pisvlek.

 • Darsono Sabiran from Suriname South America
  Darsono Sabiran from Suriname South America

  Afschuwelijke man die Jensen

 • nivilleren
  nivilleren

  Mathijs van Nieuwkerk wil het onderste uit de kan, zet het riool voor deze zwendelaar open, laat hem gier happen en gooi hem in het riool Eens kijken als de bolo's zijn mond binnen zwemmen!

 • fred blij
  fred blij

  diegene met duimpje omlaag zullen wel de linkse rakkers zijn Whahaha

 • Martin Graat
  Martin Graat

  Over DWDD gesproken, afgelopen week hadden ze het daar over een latente vorm van racisme ten opzichte van Chinezen, was echt lachwekkend, wat grapjes over chinezen en het corona virus, als er 1 groep in NL niet gediscrimineerd wordt zijn het het wel de hardwerkende en goed geintegreerde chinezen. Ik dacht eigenljjk dat het satire was, ik zat te wachten dat de acteurs van Koefnoen op zouden komen. Wat een eng programmaatje is dat DWDD, blij dat het stopt, met die graaier van van Nieuwkerk.

 • Frits
  Frits

  Nou sorry jensen maar ik geloof ook niet in god wandt geloof is verzonnen door de mensen om de massa onder controle te houden 👍🏻👍🏻👍🏻

 • Yassin Chadli
  Yassin Chadli

  Dikzak met je links en rechts

 • Xandra Bender
  Xandra Bender

  De waarheid hahahahaha! Wanneer krijgen we de waarheid over jou Robert Jensen? Door wie word jij betaald? Je kunt mij niet wijs maken dat jij met jouw levensstijl kan bestaan van de verkoop van wat kleding hoor. Jij hebt ook een mooie deal met je `ex-werkgever`, want jij hebt de taak gekregen om rechts af te vangen, is het niet? Ik denk van wel, want ik ben écht wakker! Je bent een entertainer, een vrij doorzichtige die in vaagheden gehuld gaat.

 • Bezaz Bezaz
  Bezaz Bezaz

  Lief die foto’s van de klimaat optimist baby’s. 😊😍

 • Frans de Wit
  Frans de Wit

  De aarde word straks een hovercraft met al die windmolens, straks raak de aarde nog in on-balance, door al die druk op de aardbodem

 • Peter Ladeur
  Peter Ladeur

  Deze idiote meiden reflecteren de linkse malloten in de Nederlandse politiek met schreeuw nicht Jetten en Klaver voorop.

 • martien nab
  martien nab

  Gooi een dildo op de markt met klimaat optimist erop .

 • Sjef van Oekel
  Sjef van Oekel

  Zonnepaneel ? Eerder teveel zonnebank zo te zien.. Maar vooral doorgaan met het echte geluid ! Fuck links !

 • Kapitein Biefstuk
  Kapitein Biefstuk

  Het grote graaien is niet links of rechts. politiek gezien is centrum- rechts al 40 jaar aan de macht.

 • Nils
  Nils

  Zuurpruim

Volgende