Straatvraag: Houden mensen afstand van elkaar op de Haagse Markt?
04:44
1,570
Reddit
Vóórdat de Haagse Markt vanmiddag door de burgemeester werd gesloten, waren wij aanwezig om te kijken of de bezoekers gepaste afstand van elkaar hielden in verband met de coronacrisis.. Dus: 1,5 meter of dicht op elkaar?

Reacties
 • Kay Melrose
  Kay Melrose

  Ik zou nooit zeggen, ik ben trots op Nederland omdat ik hier woon? Nooit ! Nu zie je de werkelijke kant van Ned, ze noemen het een intelligente lockdown, wat is dat voor idioterie! Gewoon heel nederland lockdown ! De buren lachen nederland gewoon uit, kan niet erger dan dit.

 • Kay Melrose
  Kay Melrose

  Als mensen vinden dat er geen of niet genoeg afstand wordt gehouden, wat doe je dan op de markt? Omdat ze thuis niet kunnen zitten op hun reet en hierdoor besmetten ze anderen. Nederland is heel erg laks , doe die verdomde markten dicht, pas je aan met deze tijd !

 • Tony Maradonna
  Tony Maradonna

  Die antiliaanse vrouw 😂🤣😂🤣😂😂😂🤣😂🤣😂 80 procent moet een inburgeringscursus weer gaan volgen.

 • Nita Panchu
  Nita Panchu

  Nederland is schuldig,waar is hun beleid van toen gegaan, dat immigranten zich eerst moesten Nederlandse taal leren en spreken voor dat ze zouden hier immigreren in nederland ,ze verstaan geen nederlandse taal en ook geen begrip voor hun naasten ze blijven aan je plakken en hangen en hoesten in je gezicht.😢🤦‍♀️ Triest en treurig,wat wij nu mee maken. 😢😢😢😢😢😢🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

 • Yunus Memiş
  Yunus Memiş

  <a href="#" class="seekto" data-time="150">2:30</a> ik zegt markt dicht :D

 • Flipper Dolfijn
  Flipper Dolfijn

  Die anti vrouw is echt hilarisch... <a href="#" class="seekto" data-time="200">3:20</a> iemand skiet me of ik ga iemand skieten😂

 • Soaphy
  Soaphy

  <a href="#" class="seekto" data-time="142">2:22</a> Ik bescherm mezelf niet want ik geloof in god... lol...

Volgende