TERUGKIJKEN: Kabinet kondigt nieuwe maatregelen aan vanwege coronavirus
46:19
552,564
NOS
Reddit
Het kabinet neemt nieuwe maatregelen vanwege het coronavirus in Nederland. Alle samenkomsten en evenementen worden tot 1 juni verboden. Dat geldt ook voor evenementen met minder dan 100 personen. Dat maakte justitieminister Grapperhaus zojuist bekend in een persconferentie met premier Rutte en zijn collega-ministers Van Rijn (Medische Zorg) en De Jonge (Volksgezondheid). Burgemeesters krijgen meer mogelijkheden om te handhaven en de nieuwe maatregel zal worden gehandhaafd met boetes, zei Grapperhaus.
De ministers waren vanmiddag bijeen voor crisisoverleg. Rutte zei dat de aanscherping van de al bestaande maatregelen nodig was, omdat hij nog te veel mensen ziet die zich niet houden aan onder meer de regels anderhalve meter afstand tot elkaar te houden. "Mijn verstand staat stil bij de overvolle stranden van de afgelopen dagen", zei hij.
Lees het laatste nieuws in ons liveblog: nos.nl/liveblog/2328059
(#corona #kabinet #persconferentie)

Reacties
 • NOS
  NOS

  We hebben de stream iets eerder aangezet: op <a href="#" class="seekto" data-time="77">1:17</a> min begint de uitzending en op <a href="#" class="seekto" data-time="241">4:01</a> min begint de persconferentie :)

  • Joranvanderc Derc
   Joranvanderc Derc

   @L Woke i I feel you...don't lose your grip...keep posting!!. KEEP GOING!!

  • Joranvanderc Derc
   Joranvanderc Derc

   Hoe typ jij?.

  • The Godless
   The Godless

   @Shaw358 weleens van event 201 gehoord? deze uitbraak is getest!!!!

  • The Godless
   The Godless

   @Shaw358 1] agenda 21 - overpopulatie bestrijden...kunt ze moeilijk allemaal vermoorden maar iedereen wordt weleens ziek ;) 2] door een crisis in het leven te roepen, kunnen ze mooi een boel wetgeving erdoor rammen die er anders nooit was gekomen ;( 3] elke crisis kent winnaars en profiteurs....

  • Shaw358
   Shaw358

   @The Godless een wapen met welk doel

 • mitchell van de veer
  mitchell van de veer

  En wanneer gaan vliegvelden open dan? ..

 • Bram
  Bram

  zieke overreactie

 • everything ANIME
  everything ANIME

  Laatste vraag wat nou als je met je ouders woont en jou vader/moeder 80 is (heb ik niet) maar wat nou als 't wel zo was?!

 • everything ANIME
  everything ANIME

  Maar wat dan als er een ongeluk is, dan kun je toch geen 1.5 meter afstand houden

 • everything ANIME
  everything ANIME

  Zat de publiek dan ook met een 1.5 meter afstand uit elkaar?!

 • Allard Eesinge
  Allard Eesinge

  <a href="#" class="seekto" data-time="791">13:11</a> Tot 1 Juno

 • Jody Koning
  Jody Koning

  Graag rook verbod in voeren zo verspreid men de virus

 • kwebelle
  kwebelle

  <a href="#" class="seekto" data-time="1748">29:08</a> daar kijk ik nu al naar uit

 • Paul Van Amersfoort
  Paul Van Amersfoort

  De Chaos bij het Ministerie van List & Bedrog (voorheen: Justitie & Veiligheid) neemt alleen maar toe. De STASI (Voorheen Openbaar Ministerie) stopt continue zaken in de doofpot. En de medewerkers van de Josti-band (voorheen Politie), zijn of corrupt, of rassenhaters of randdebielen. Deze Dinosauris-organisatie wordt in stand gehouden door een VVD-CDA Regenten kliek. Want ze willen op het pluche blijven zitten. Nederland is geen Rechtstaat, geen Democratie. Nederland is een maffia staat geregeerd door een VVD-CDA Regenten kliek. Een BananenRepubliek

 • larsruben1
  larsruben1

  Ik ben bezorgd dat het misschien nog erger wordt.

 • Niels Abdioska
  Niels Abdioska

  5G

 • wiebe bruggemans
  wiebe bruggemans

  JUNOW

 • Emporio Cipriani
  Emporio Cipriani

  Divide and Conquer wij zien het weer alleen beetje anders.

 • Emporio Cipriani
  Emporio Cipriani

  Ik snap niet hoe kan je gaan werken met 100 mensen in logiestiek-bedrijf en je kan niet samen zijn met jou vrienden anders boete ? Corruptie begint bij Nederlanders of bestaat het al ? Volgens mij dat is puur machtsmisbruik want jullie controlleren mensen met thuis-werk schema doen wtf ? BEDRIJVEN MOET OOK DICHT DAN ! Als dit is echt serious ?..

 • Randy Sumarni
  Randy Sumarni

  Die meneer zegt juno in plaats van juni🤣 die kale meneer zei dat

 • AbdAllah BrainHawk
  AbdAllah BrainHawk

  Over boetes gesproken, niks mis mee, mensen beboeten, maar boetes moeten ook democratisch zijn, maar dat zijn ze nu dus niet Coronabink Rutte. Als ik 3000 euro per maand verdien en 300 euro betaal voor een rode stoplicht negeren is dat 10% van mijn salaris, echter voor iemand die 6000 euro per maand verdient is dat maar 5% van zijn of haar salaris. De ene voelt een klap van een boete harder aan dan een ander omdat ze niet inkomensafhankelijk worden uitgedeeld. Weg met die bedragen, voer maar precentages in, 10% van een salaris of uitkering voor een rode stoplicht, dus 60 euro voor iemand die maar 600 euro per maand verdient en 600 euro voor iemand zoals u die 6000 euro per maand verdient! By AbdAllah Beetje Karma van tijd tot tijd Rijke Rutte. Neppe agenten, respect moet je verdienen! Gevangenisstraffen zijn wel democratisch! Bij 5 jr zitten voelt rijk of arm dezelfde pijn! Ik voor president, ga weg, ik zou zeggen, alle boetes op on hold zetten, eerst dit rechttrekken, daarna ieder die hiervoor teveel heeft betaald voor boetes vergeleken bij dit nieuwe systeem terug compenseren en ieder die te weinig heeft betaald voor boetes en lopende boetes maar mazelen. Ik zou Nederland failliet maken zogenaamd..

 • Stefan ll
  Stefan ll

  <a href="#" class="seekto" data-time="792">13:12</a> tot 1 juno

 • Paul Van Amersfoort
  Paul Van Amersfoort

  Onder de kabinetten Rutte zijn veel IC-plaatsen wegbezuinigd. En toch zijn er nog mensen die op de VVD-CDA Regenten kliek stemmen. Laten we hopen dat dit virus alle Gereformeerden, Katholieken en VVD-ondernemers raakt. Dat ruimt lekker op

 • Nikola Tesla
  Nikola Tesla

  Ik heb dringend geld nodig, kunt u mij een beetje doneren als uw economische situatie goed is? IBAN: TR90 0013 4000 0145 5086 6000 02 Voor- en achternaam: Fatih Akkoş

 • kenetic182nd
  kenetic182nd

  Wellicht is het gewoon tijd dat de mens (het gezwel, hier op Aarde) dat wij als mens uitsterven. We spelen voor god. Ik ben van mening ongeacht of mijn familie hier aan zou lijden dat het corona virus ons compleet zou afmaken. Lekker met boetes handhaven. Waarom boetes? En bijvoorbeeld geen mobiele eenheid? Geld. Geld. Geld. Spuugzat ben ik het.

 • remon van der linde
  remon van der linde

  126K abonnees Zegt genoeg

 • remon van der linde
  remon van der linde

  In de Virchow-kliniek van het Charité-ziekenhuis in Berlijn zouden vele coronapatiënten worden behandeld. De Duitse journalist Billy Six besloot poolshoogte te nemen. Volgens de media is er in het ziekenhuis sprake van een noodsituatie, maar Six trof een zo goed als lege kliniek aan. “Er gebeurt hier niets.” Het enige wat in de kliniek naar de corona-uitbraak verwijst zijn A4’tjes waarop staat dat je niet naast elkaar mag zitten. Niets te zien

 • Anton M
  Anton M

  Politiek gebruikt corona om dictatuur in te voeren! Laat mensen gvd zelf beslissen hoe ze met corona omgaan!

 • Ufuk Inan
  Ufuk Inan

  Zou veel beter en chil zijn overvallem worden dan gepleegt inbraak bij juweloierss beterr tochh

 • Ufuk Inan
  Ufuk Inan

  HOOPTE LANGER 1 OKTOBER OFZO

 • criti cast
  criti cast

  Mijn naam is Ewald Engelen. Ik ben een trotse linkse extremist en heel erg slim. De Vleesetende rechtse kapitalisten krijgen wat ze toekomt. Hoop dat KLM ook zal verdwijnen. Discussie voeren? Altijd in voor een goed gesprek: 0623885273 24/7 op WhatsApp en email: e.r.engelen@uva.nl . Veel dank.

 • Alper Mermer
  Alper Mermer

  1,5 meter afstand... 🤦‍♀️

 • Frits lammering
  Frits lammering

  Wat een journalistiek zeg bah!!Jullie hebben een filmpje van 1sept 2014 zo geédit dat het lijkt dat putin wegloopt van sweney!!!(wat nep is wandt putin heeft de beste man gewoon te wordt gestaan) dus wat is nog de waarheid bij jullie??? en dit is met opzet gedaan om het nederlandse volk op de verkeerde been te zetten!!! Ik geloof diep in media manupilatie EN dat jullie de waarheid verdraaien😱😱😱😱 Trump heeft gelijk jullie zijn allemaal FAKENEWS!!!

 • Laurens Tiel
  Laurens Tiel

  <a href="#" class="seekto" data-time="784">13:04</a> 1 Juno

 • F FW
  F FW

  Naar de brievenbus? Die man is echt actueel, nogmaals een bevestiging dat ze maar wat onzin uitkramen. Oh ja, en als je op de snelweg pech hebt, loop naar de praatpaal!!!

 • NationalSniper
  NationalSniper

  De soep wordt niet zo heet gegeten als hij wordt opgediend. www.rijksoverheid.nl/onderwerpen/coronavirus-covid-19/veelgestelde-vragen-per-onderwerp/maatregelen-en-handhaving "Mag ik nog wel een verjaardagsfeestje thuis vieren?" "Naast het eigen gezin, is het advies om het bezoek thuis te beperken tot 3 personen." Er staat wel dat het ADVIES is maximaal 3 personen. Een advies is niet bindend. Je bent dus niet strafbaar als je 4 of meer personen op bezoek hebt. Dan zou er verplicht staan in plaats van advies. En ik vermoed dat dit ook vooral is bedoeld om thuisfeestjes van grote groepen jongeren te ontmoedigen (maar ook die zijn dus niet verboden). Waarschijnlijk is het zo gedaan omdat dit grondwettelijk niet kan worden verboden. Verder mag groepsvorming buiten ook nog. "Wat betekent een verbod op groepsvorming?" "Door het beperken van sociale contacten is de kans kleiner dat je elkaar besmet. Een burgemeester kan bepalen dat in een bepaald gebied een verbod op groepsvorming geldt. Dit betekent dat er op deze plaats geen groepsvorming mag plaatsvinden met 3 of meer personen." "Van verboden groepsvorming is sprake als drie of meer mensen niet de 1,5 meter afstand in acht nemen en die geen huishouden vormen." Groepsvorming buiten mag dus. Je mag gewoon naar het park, het bos of het strand. Er gelden wel beperkingen als de burgemeester in een bepaald gebied heeft bepaald dat daar een verbod is op groepsvorming. Als daar 3 or meer personen bij elkaar zitten die GEEN huishouden zijn zonder 1,5m afstand er tussen dan ben je in overtreding. Ben je met 3 of meer en hou je die afstand wel dan ben je NIET in overtreding. Maar is er geen verbod op groepsvorming in dat gebied dan is er dus GEEN verbod om met 3 of meer bij elkaar te zitten zonder 1,5m afstand. En ben je met z'n 2en dan is er NERGENS een verbod op op minder dan 1,5m afstand van elkaar te zijn, of je nu wel of geen huishouden deelt. Maar behoor je tot een huishouding (bijvoorbeeld (gebroken/samengesteld) gezin, mensen met (LAT) relatie, studentenhuis met gemeenschappelijke keuken/badkamer) dan mag je dus WEL gewoon lekker hutje mutje bij elkaar zitten in een gebied met verbod op groepsvorming. In de praktijk lijkt het me lastig handhaafbaar. Als een groepje bij elkaar zit in gebied met verbod groepsvorming en ze zeggen dat ze 1 huishouden zijn. Dan is het aan de handhaver om te bewijzen dat dit niet zo is (onschuldig tot tegendeel is bewezen). Op je ID staat niet waar je woont, weet niet of ze dat makkelijk na kunnen trekken. Dus als groep jongeren kun je zeggen dat je in studentenhuis woont met gezamenlijke vertrekken. De handhaver kan overigens van 1,5m afstand ook je ID niet eens lezen. Dus hoe kan hij dan bekeuren? Want hem overpakken mag ook niet (besmettingskans, het virus kan op je ID zitten).

 • 5wekshrek
  5wekshrek

  Gaan scholen ook dicht tot en met 1 juni?

 • Arend van Felius
  Arend van Felius

  corona vieris in nederland dus 🚍🚃🛳✈️. moet ook ferbood sijn nu geen afstand in met. bus trijn boot. bus. ik fint dat ook ferbood moet nu

 • Jona Fast
  Jona Fast

  Het is bijna zomer !!

 • E Haesen
  E Haesen

  Waarom zijn er reporters bij? Zijn die essentieel? En waarom bevinden de mensen op en voor het podium zich binnen anderhalve meter van elkaar?

 • Rick Astley
  Rick Astley

  Ongeveer 3 of 4 weken geleden zei RIVM dat het Nederland niet zomaar zou bereiken. Ook werden de moties van FvD voor meer materiaal voor de zorg inkopen en meer ic locaties regelen weggestemd. Gelukkig gaat Forum begin 2021 zeer terecht de grootste partij worden, een klein lichtpuntje in deze tijd. Wees nog even voorzichtig Nederland, afstand houden en gezond verstand gebruiken!

 • Ra, The Sun Of God
  Ra, The Sun Of God

  Ik doe wtf ik will

 • Jelle B
  Jelle B

  Journalisten doe eens normaal! Vraag niet naar de bekende weg om je stem te laten horen!

 • MURATCA MAN
  MURATCA MAN

  Wie gaat de straaten opruimen? Heleboel rotzootje op straat.

 • Casper van Leeuwe
  Casper van Leeuwe

  Ik zie meer oudjes op straat lopen dan jongeren...

 • Adam Geddon
  Adam Geddon

  april een besluit, goed bezig

  • Adam Geddon
   Adam Geddon

   neem nu een besluit, het is niet heel moeilijk

  • Adam Geddon
   Adam Geddon

   goed bezig overheid

 • Adam Geddon
  Adam Geddon

  ik denk dat we in lock down gaan, dit blijft niet uit

 • Adam Geddon
  Adam Geddon

  gaan we boetes uit delen, dat helpt

 • Adam Geddon
  Adam Geddon

  coffeeshops blijven open, omdat het volk schreeuwt, dan is de overheid zwak

  • Adam Geddon
   Adam Geddon

   ik denk dat de overheid tekort doet in deze

  • Adam Geddon
   Adam Geddon

   dicht is dicht

 • i want yum
  i want yum

  Dus scholen ook?

 • Adam Geddon
  Adam Geddon

  hahahahaha nu krijgen we maat regelen. dit had al veel eerder moeten gebeuren

 • kli2345
  kli2345

  Ik vind de goede regels aangenomen en wij moeten allemaal in Nederland aan regel houden. ♥

 • S Dew
  S Dew

  kinderen kunnen buiten spelen, maar raken met hun gore handen wel onze gemeenschappelijke voor deur aan, vervolgens komen mijn buren en/of ik thuis, zit ik aan de zelfde voor deur!.

 • Piet Post
  Piet Post

  Wie trapt er nu nog in die poppenkast

 • Lena l'Hoest
  Lena l'Hoest

  Het is nu 3 stamen Corona virus actief, 1 was in China, 2 in Iran en 3 in Italië, meest dodelijke, hier is een simpele vraag hoe is het mogelijk en wie is er achter?

 • Lena l'Hoest
  Lena l'Hoest

  Het is nu 3 stamen Corona virus actief, 1 was in China, 2 in Iran en 3 in Italië, meest dodelijke, hier is een simpele vraag hoe is het mogelijk en wie is er achter?

 • J.R. Arnolli
  J.R. Arnolli

  Kerkelijke huwelijken kennen we in NL niet, mn Grapperhaus. Wel een kerkelijke inzegening van een burgerlijk huwelijk. Waarom dit onderscheid? Andere verenigingvormen/clubs mogen toch ook géén samenkomsten meer houden?!?? NL kent toch scheiding van kerk en staat? Waarom dan, nogmaals, dit onderscheid? Op welke stoel zit U?

 • SixZillion
  SixZillion

  Zie hier de versnelde invoering van De Nieuwe Wereld, niet te stoppen met name omdat nog te weinig mensen in staat zijn om te zien hoe het spel wordt gespeeld en hoe ontzettend ze worden bedonderd door de ELite. Toch gaan bij steeds meer mensen de ogen open, sta open voor de mogelijkheid dat u elke dag elk jaar door de media, elite, politici etc. wordt gemanipuleerd om de wereld naar hun beeld om te vormen. Probleem - reactie - oplossing is het standaard spel, alsmede valse tegenstelling creeeren oftewel kunstmatig groep A versus groep B opzetten Open de ogen en zie waar we naartoe worden gestuurd, het is allemaal niet toevallig en ook zeker geen natuurlijk verloop van alles.

 • Marinus Calamari
  Marinus Calamari

  Gristengekkie Grapperhaus maak wel een uitzondering voor zijn medegelovigen, zodat die nog gewoon lekker kunnen samenkomen in hun haatclubjes. Want je religieuze waanideeën in groepsverband beleven, is belangrijker dan de volksgezondheid, aldus Gristengekkie Grapperhaus.

 • paarden liefde
  paarden liefde

  Waarom bleven de grenzen over?! Een machtig en goed geïnformeerd meneertje als RUTTE heeft bewust risico's genomen !!! DOOD DOOR SCHULD RUTTE 3 ??!!

 • Game Addictgonewild
  Game Addictgonewild

  t meest dodelijke aan t corona virus is dat die zwabber rutte continue uit zn nek lult. sorry maar voor zn beleid heb ik nul respect. Handelde veel te laat en probeert de mensen nu de les te lezen. hypocriet

 • Game Addictgonewild
  Game Addictgonewild

  die dame op de achtergrond speelt guitar hero

 • Peaky Blinders
  Peaky Blinders

  het kabinet dit dan weer dat... pfffff

 • war video’s
  war video’s

  when she said : 🙌👏👋... i felt that

 • pheniks0
  pheniks0

  kan er ook iemand anders deze pers dingen doen ? kan namelijk die smerige k....rkop van rutte niet meer aan

 • Ultimate Man
  Ultimate Man

  Wat een stelletje idioten! Ik schaam me dood. Is dit wat ze voorstellen, hebben deze mensen zelfs een brein om even na te denken??? Triest, heel veel Nederlanders zullen dood gaan. Rutte en de team die hij heeft gekozen is aansprakelijk voor alle doden die er zullen vallen. Al dat idee om patiënten met de Chinese griep te verspreiden in elke ziekenhuis is zoooooooooo dom, daar juist zijn alle de zwakste mensen van onze maatschappij en meneer Rutte wil deze gevaarlijke ziekte verspreiden in alle ziekenhuizen in Nederland, het lijk wel alsof ze willen dat mensen dood gaan aan die Chinese griep. Mmmm, heel vreemd dit allemaal. Brabant moet op lockdown, sowieso. Gewoon vragen aan iedereen om zich aan te melden als ze bepaalde symptomen hebben zodat we sneller de echte zieken kunnen testen en deze in quarantaine brengen, met een app is dat zo gedaan en gemaakt. En ook een andere App maken voor degene die wel de ziekte hebben waar dus er wordt aan hun gevraagd om samen te werken zodat ze de verspreiding niet makkelijker maken, en wat doet deze App, een quarantaine zone creëren, het geeft niet aan waar je bent maar als je je quarantaine zone heeft over getreden en door middel van bemiddelen en waarschuwing door de App kan men weten wat te doen en andere instanties kunnen dan beter ingrijpen geleidelijk aanhangende van de situatie. Ook het ombouwen van lege ruimtes, er zijn honderden lege warehousen in Brabant die leeg staan dat zijn de perfecte plekken om quarantaine ruimtes te waarborgen, ze zijn altijd vaak geïsoleerd van de bevolking in vrije staande plaatsen waar weinig mensen gaan en juist zijn gemaakt om snel om te bouwen in werk ruimtes. Een hotel is hartstikke dom en gevaarlijk want meestal dan zitten midden in de stad of de drukste plekken van de stad. DOM DOM DOM DOM DOM! Ik dacht Rutte veel slimmer te zijn met zijn gigantische hoofd. Dit zal veel Nederlanders in gevaar brengen aangezien er is ook niet echt een lockdown dus mensen met de ziekte kunnen gewoon vrij rondlopen en andere mensen besmetten met de Chinese griep. Ik denk dat veel mensen naar de gevangenis zullen belanden naar deze Chinese griep crisis.

 • Ingrid Looze
  Ingrid Looze

  Jensen voor het nodige tegenwicht.

 • Von Huyzen
  Von Huyzen

  We pakken je vrijheid en je geld!

 • Adam Geddon
  Adam Geddon

  ik begrijp het ook, maar ga soms wel naar buiten, ik ben niet onkwetsbaar, dat zal ik nooit zeggen, maar er gaat al bijna niemand meer naar buiten, ik let echt wel op, het word steeds erger, ik weiger hier aan mee te doen, krijg ik nu een boete?!?! word ik aan -banden gelegd, dat zal lekker worden

  • Adam Geddon
   Adam Geddon

   this wil go dirty

  • Adam Geddon
   Adam Geddon

   quite intelligent here

  • Adam Geddon
   Adam Geddon

   5 dagen later, en ik ga goed, fuck dat

  • Adam Geddon
   Adam Geddon

   werknemer bij Cordaan, was geinfecteerd hoogst waarschijnlijk, maar moest van zijn leiding gevende gaan werken gewoon, ik kwam ook in contact ergens later met die begeleider. kwam even op bezoek, ken je dat. leiding gevende zit trouwens thuis met al hun collega's, geloof je dit zelf nog. Want jij gaat werken :P

  • Adam Geddon
   Adam Geddon

   ik zou al gaan praten, en ga het ook doen

 • J Ottink
  J Ottink

  Ik beelden naar veronica inside kan rene van der gijp moet lachen

 • Soulkeeper
  Soulkeeper

  hun moeten vast gebonden worden en heel Nederland moet in hun mond spugen

 • Prophedeus
  Prophedeus

  Ik ben benieuwd wat de politiek hier uiteindelijk allemaal mee bereikt en gained. Ik vertrouw dit hele verhaal nog steeds voor geen meter. Wanneer deze facade eindelijk achter de rug is. Ik ben het al meer dan beu.

 • Serko Kaya
  Serko Kaya

  bro ik ga gewoon naaar feestjes die virus is er of al of is al te laat komt nederland nu pas met maatregelen too late too little doei

 • Serko Kaya
  Serko Kaya

  in zoeen situatie denkt nederlands nog steeds aan belastinggeld(boetes) man man man het draait allemaal om geld he , volksgezondheid ze geven dr geen moer om

 • Jonathan van den Akker
  Jonathan van den Akker

  Ik wens het kabinet veel succes met Friesland in een lockdown zetten. Dit is precies waarom we niet lid van Nederland willen zijn, kijk wat voor bullshit ze verkondigen

 • J Ottink
  J Ottink

  opa

 • J Ottink
  J Ottink

  huub stevens wat vind mister grapperhaus een vuile kootzak

 • Doris Great
  Doris Great

  Stay safe 💕

 • Robert Lenzen
  Robert Lenzen

  that is the intention . mark rutten does not care about the netherlands. he is spirit dead and does not know what it does. and everyone jumps wit him. they are still taking the euro to. then you can only pin and then the banks close. everything that is happening now. they use the virus as an excuse. no one cares no one does what they are in charge of you. you may not be in groups on the street but the police? two man ? three man ? ore more ... is the beginning of a global world war. and it doesn't matter if you die from cancer or other diseases. coronavirus is put in your death deeds. to scare everyone. clobelists have not won , so continue with the virus. Europe has fallen, now borders are suddenly closed. is good ! dis what we still want , baye brussels is a Nexsit we are out . they use the virus against us as a weapon. if this virus is there then the government wanted it. all at once you hear nothing more about climate. this is what is now going behind your back while immigration continues. the media is lying and not telling Julie everything. the Kams a wore no worry !

 • Mathijs Beenhakker
  Mathijs Beenhakker

  houdt anderhalve meter afstand ZEGGEN DE DEBIELTJES!!!.....Neill deGrasse Tyson....We ademen bij elke ademhaling de adem van iedereen die ooit geleefd in....er is namelijk te weinig zuurstof en filters om onze uitademhaling ooit nog te filteren....Mensen gebruik je gezonde verstand dit is een test hoe ze onze "Vrijheden" kunnen afnemen.....WELKOM IN NOORD KOREA WELKOM IN DE DICTATUUR

 • Dilan Anderegg
  Dilan Anderegg

  <a href="#" class="seekto" data-time="2054">34:14</a> kijk naar die doventolk

 • differently different
  differently different

  Ik ging naar de Lidl en er stond een jonge medewerkster muntjes te geven voor de winkelwagens omdat je alleen daarmee naar binnen mag. Ze zei dat er heel veel mensen elke dag komen en 1 of 2 dingen kopen en in die zaak rondhangen. Zegt ze, het zijn voornamelijk die ouwetjes die dat doen terwijl ze verhoogd risico lopen. Toen ik bij de kassa stond haalde ze een omaatje terug naar de ingang omdat die er probeerde in te piepen zonder karretje. Ik heb haast niks nodig zei ze. Even later een oudere man die ook geen karretje wilde . Ik kom alleen champignons halen en wilde toch zonder karretje naar binnen. Ging niet door dus. Even later hoorde ik die medewerkster die buiten bij de karren stond naar binnen roepen: bel de politie daar aan de overkant staan ze gewoon met zn zevenen vlak bij elkaar met elkaar te kletsen. Ze werd er radeloos van.

 • connected online
  connected online

  Made in China by batman

 • TalonNL999
  TalonNL999

  Wat een achternaam... die man is geen lolbroek, da's een echte grapperhaus, daar kan je mee lachen!!!

Volgende