Thomas - Het Is Een Nacht | The Voice Kids 2020 | The Blind Auditions
02:16
297,052
The Voice Kids
Reddit
Thomas zingt het nummer “Het Is Een Nacht” van Guus Meeuwis bij The Blind Auditions van The Voice Kids. Hij kiest voor Coach Sanne.
// ABONNEER //
Wil jij elke week de nieuwste video's als eerste in jouw tijdlijn ontvangen? Abonneer je dan nu gratis via: bit.ly/TVK-subscribe.
// APP //
Download gratis de gloednieuwe 'The Voice Kids' app! Bekijk de optredens van de talenten, exclusieve backstage video's en speel elke week nieuwe games hyperurl.co/TheVoiceKidsApp
// SOCIAL //
Praat mee over 'The Voice Kids' via onze andere social media kanalen en blijf de hele week op de hoogte van de laatste nieuwtjes.
Officiële site : www.thevoicekids.nl/
Facebook : facebook.com/thevoicekids
Instagram : instagram.com/thevoicekidsNL
// OVER DE SHOW //
The Voice Kids is iedere vrijdagavond om 20.30 uur te zien bij RTL 4. Bij deze show gaat het om écht talent. Alleen het beste van het beste is goed genoeg. De beste stem en de juiste mentaliteit, daar draait het om. The Voice Kids is op zoek naar iemand met grote klasse, met blijvende impact en een eigen geluid. Na een strenge voorselectie mag een klein aantal talenten een Blind Audition doen voor de coaches Marco Borsato, Ali B, Sanne Hans en Anouk. Na The Blind Auditions gaat elke coach met zijn talenten door naar The Battle. Daar strijden de talenten in de battle-ring tegen elkaar voor een plek in de volgende ronde, The Sing Off. De talenten die overblijven gaan naar de grote LIVE finale die op 1 mei zal plaatsvinden in studio 22!
#TVK #TheVoiceKids

Reacties
Volgende